7 секретів гарного кунілінгусу

Пост, на який чекали багато хто! У ньому ми зібрали рекомендації для чоловіків, які хочуть приносити жінкам задоволення. Більш детальну інструкцію можна переглянути в цій статті https://varto.org.ua/?p=8901.

  1. Чоловіки (і жінкам теж не заважало б), вивчіть будову вульви, особливо клітора, перш ніж робити кунілінгус.

Кожна жінка унікальна, по-різному оцінює відчуття, а має різний тип стимуляції. І якщо одній краще стимулювати голівку клітора через його каптур, то інша віддає перевагу відкритій голівці і «оголеній» стимуляції, а третя любить ласки в області входу в піхву. Про анус теж не забуватимемо.

  1. Сила тиску та швидкість можуть бути дуже різні.

Пробуйте різні та шукайте свої. Попередньо краще домовитися з жінкою про те, як вона показуватиме чи розповідатиме, що їй подобається, а що ні.

  1. Стимуляція має бути такою, яку ви зможете продовжувати досить довго.

У порно нам показують ласки, що постійно змінюються, шалену швидкість руху мови, хоча всі ми знаємо, що для досягнення оргазму потрібно що? Стабільність! Тому якщо ваша мова весь час втомлюватиметься в спробах повторити рухи, як у порно, та ще й кожні 20 секунд змінюватиметься стимуляція, ви можете позбавити жінку оргазму, що наближається.

7 секретів гарного кунілінгусу

  1. Кожна жінка має свої «секрети» на шляху до оргазму. Це може бути будь що.

Наприклад, іноді трохи більший тиск на клітор із уповільненням темпу сприяють настанню оргазму! Про це говорите із партнеркою.

  1. Не шкодуйте часу на кунілінгус!

А ви, дорогі жінки, не шкодуйте чоловіків, які хочуть подарувати вам насолоду. Насолоджуйтесь замість того, щоб думати: «Як він там бідненький, не втомився?». Кунілінгус тривалістю від 10 хвилин – абсолютно нормальне явище! Отримуйте задоволення у процесі, це не менш приємно, ніж сам оргазм.

  1. Іноді у момент настання оргазму варто змінити стимуляцію.

Наприклад, може бути так, що головка клітора стане дуже чутливою і потрібно трохи зменшити оберти. Або навпаки. Також обговоріть це із партнеркою.

  1. Загалом не соромтеся обговорювати деталі!

Кунілінгус – не іспит, а форма ласок. І чим більше зворотний зв’язок, тим краще. Жінки, які мовчать та терплять – кому ви робите краще? Уявіть, що чоловік абсолютно не розуміє, що ви відчуваєте, і намагається вловити хоч якісь знаки. Ви ж у цей час можете лежати й думати: «Він все робить не так, скоріше все це закінчилося». Навіщо і кого це послуга у вигляді терплячого мовчання?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *